Biljetter

 

Nedan kan du köpa din biljett till festivalen – vi ser fram emot att ha dig med!

Du kan också att välja att fördjupa dig ytterligare genom att boka in dig på en fördjupande kursdag då skrivpedagogen Jeanette Niemi guidar dig genom Baklandsövningen den 27 mars. Och du är varmt välkommen in i Skriv! – en skrivarfamilj för mer långsiktig hjälp med coach och skrivkollegor som hjälper dig hela vägen in i mål.

Bokskrivarfestivalen 2022

26 mars 2022

249 kr

Steg för steg bygger vi upp en berättelse tillsammans. Samtidigt som du ges möjligheten att själv bygga på din berättelse.

Vi lär oss:

  • Grunderna i dramaturgi.
  • Dramaturgi dvs de viktiga byggstenarna din berättelse behöver ha.
  • Bygga och fördjupa karaktärer.
  • Identifiera dilemmat som driver berättelsen framåt.

 

Vad får du med dig efter dagen:

  • En berättelse att skriva vidare på.
  • Många verktyg att genomlysa din berättelse.
  • Alla verktyg som vi använder under dagen samlade i en (digital) goodiebag.
  • Kunskap, inspiration, kraft och gemenskap.

 

Vill du fördjupa dig?

Kolla in Baklandsdagen, en kursdag där du guidas genom baklandsövningar till en egen berättelse. Efter dagen har du ett ordentligt underlag för din nästa bok. En fin uppföljare från festivaldagen då du har fått grunderna och börjat skapa dig en bild av vad du gillar att skriva om.

 

Att skiva en bok tar lång tid. Skriv! – en skrivarfamilj ger dig möjligheten att lyckas. Under ett år får du tillgång till coachning, respons och gemenskap. En långsiktig hjälp för att ditt långa skrivprojekt i mål.

Baklandsdagen – 27 mars 2022

En exklusiv kursdag

Välkommen till en dag i Stockholm då vi ses i en mindre grupp. Du guidas personligt genom övningar att skriva bakland dvs allt det du behöver veta om dina karaktärer, miljöer och berättelse för att kunna skriva din historia fritt. Dessutom avhjälper denna metod skrivhinder.

 Vi hoppas att få se dig där!

Skriv! – en skrivarfamilj

Det behöver inte vara ensamt att skriva!

I Skriv! – en skrivarfamilj får du såväl skrivcoach som skrivkollegor. Vi ett par gånger varje vecka (Zoom). Vi har skrivträffar, coachträffar, textanalyser och textverkstäder. Dessutom finns möjlighet till responsgrupp och tillgång till familjens facebook-grupp där du kan ställa frågor och prata om skrivandet under ett helt år.